Over mij

U wilt natuurlijk weten wie achter HUS Collin schuilgaat, hieronder stel ik mij graag even voor!

Mijn naam is Michelle, bouwjaar 1990 en uitgerust met een stevige dosis passie voor honden!

In de zomer van 2010 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair Dierenartsassistente aan het Groenhorst College te Barneveld en tevens in het bezit van de Erkenning Honden- en Kattenbesluit (inmiddels overgegaan in het Besluit Houders van Dieren). Na het behalen van mijn diploma heb ik enige tijd praktijkervaring opgedaan en na enkele omzwervingen ben ik sinds 2014 de gelukkige eigenaresse van HondenUitlaatService Collin!

Thuis bestaat de roedel uit twee Schotse collies. Demi, onze 11-jarige ‘madre de familia’ die niet alleen model stond voor het Logo van HUS Collin, maar tevens richting heeft gegeven aan deze zeer kleinschalige hondenuitlaatservice. Want Demi is het schoolvoorbeeld van een hond die je minder (/geen) plezier doet met wandelingen in grote groepen van gemengde samenstellingen, maar die, net als verrassend veel andere, verlegen en terughoudende honden, helemaal opbloeit van de gezelligheid en rust tijdens individuele wandelingen of een wandeling met één of twee honden die ze door en door kent.

De meest recente aanwinst is mijn jonge reu Jorah (“djorah”), een heerlijk blij ei die mij regelmatig vergezelt op wandelingen met honden die het helemaal te gek vinden om samen met een andere hond te spelen en samen in het bos of in open weilanden de beest uit te hangen!