Werkwijze

De wandeling.
Ik haal uw hond thuis op en maak samen met hem of haar een gezellige wandeling van ongeveer 30 minuten in de nabije omgeving. Ik probeer hierbij zoveel mogelijk te zoeken naar open stukjes natuur, veldjes of bos waar uw viervoeter uitgebreid mag speuren en snuffelen of lekker achter ballen aan kan rennen! Daarnaast is er ruimte voor denkspelletjes en training, zodat uw hond niet alleen fysiek…maar ook mentaal uitgedaagd wordt!

In principe blijft uw viervoeter aangelijnd, echter wanneer u aangeeft dat uw hond uitstekend los meegaat behoort een onaangelijnde wandeling ook tot de mogelijkheden. Uiteraard pas nadat uw hond en ik elkaar voldoende kennen en vertrouwen!

Klein groepje. DogsWalking
Vindt uw hond het juist wél leuk om samen met een of twee andere honden te worden uitgelaten? Dan probeer ik een of twee passende maatjes te vinden. Ik wandel in dit geval met maximaal 3 gelijkgestemde honden tegelijk en ik maak er uiteraard een langere ronde van.
De gezelligheid van een groep, maar gegarandeerd kleinschalig.

Iets voor uw hond?

Indien u interesse heeft in de diensten van HondenUitlaatService Collin, kan u contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis. Zo kan ik niet alleen u maar vooral ook uw hond(en) leren kennen en kijken we of het klikt. We zullen natuurlijk het karakter van uw hond bespreken en u kunt aangeven of er specifieke wensen zijn of zaken waar ik rekening mee moet houden.
Gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd, daarnaast krijgt u van mij een exemplaar van de Algemene Voorwaarden en indien noodzakelijk wordt een sleutelcontract getekend.