Wiedergutmachungs-stukkie!

Pure schande, ik weet het…door de drukte van de afgelopen tijd heb ik de website logo-dierenbeschermingnogal laten versloffen. Maarrr…ik kom het bij deze goedmaken, en hóe! Allereerst natuurlijk met de nieuwste Rondom, met daarin het stukje over een klein, schuchter ventje met een hele stoere naam….Bikkel!!!

ArtikelRondom4-2015Bikkel

 

Klik! Op de afbeelding voor de leesbare versie.

 

 

En daarnaast met een hele pientere jongedame die sinds kort deel uitmaakt van het HUS LoekieNaamCollin team, Loekie! Deze knappe, hagelwitte cocktail komt uit Oekraïne (!) en heeft haar eerste levensjaar vermoedelijk rondgezworven…Inmiddels woont ze gelukkig lekker in Nederland en hoewel Loekie zich nu nog erg overweldigd voelt door die grote buitenwereld en onbekende mensen, is deze tweejarige tegelijkertijd razend nieuwsgierig…en heel errug slim…

Loekie, ik heb er helemaal vertrouwen in met jou…Holland here we come! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *