Herfst stukje…

Een beetje over de heide slenteren, saampjes genietend van een nazomerzon…doen we een logo-dierenbeschermingander keertje… 😉 Want voor dit kakelverse herfstnummer van Rondom, het ArtikelRondomDidokwartaalblad van dierenasiel De Hof van Ede, liet ‘oerhond’ Dido mij zien dat je niet ‘effe’ met een Anatolische herder op stap gaat…

Hoe dat zit?! Klik op de afbeelding om het artikel te lezen!

 

Enne…over ‘oer’ gesproken… duizenden jaren geleden liepen er in Nederland naast mammoeten en holenleeuwen, zelfs hyena’s rond. Grottenhyena’s (Crocuta c. spelaea), Kortsnuithyena’s (Hyaena brevirostris) en een heel kleintje die je ook vandaag de dag nog ziet…namelijk Pien! (Hyaena Pienaea). Met haar opvallende gestroomde vacht is deze zeer geslaagde (Spaanse) mix een echte blikvanger en haar karakter…belooft een en al actie!

Pientje, volgens mij wordt het ‘oer-gezellig’ met jou saampjes! 😀

P.S. deze foto is gemaakt door het baasje! http://www.mve-vormgeving.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *