2 cadeautjes op 4 pootjes!

Een hoop te melden deze week, dus hoog tijd voor een update!

Eerst het minder leuke nieuws…want aangezien Baloe en haar baasjes zijn verhuist, heeft HUS Collin helaas afscheid moeten nemen van deze stoere tante… Desalniettemin, heel veel plezier in jullie nieuwe huis, Baloetje, enne…ik ga je missen 🙁

Gelukkig was er ook veel te vieren deze week, zo bestond HUS Collin op 01 september 2015 precies 1 jaar!!! Hoera!!! En alsof dit nog niet leuk genoeg is, hebben we ook nog de komst van niet één, maar zelfs…schandalig, ik weet hetTWEE nieuwe wandeltalenten te vieren!

PipKoppieDames en heren, mag ik aan u voorstellen…Pip! Deze ruwharige jongedame is een hele echte Border Terriër van negen jaar die, na enkele jaren in Canada te hebben gewoond, inmiddels weer vaste Nederlandse bodem onder de voeten heeft… Landsgrenzen zijn een lachertje voor deze globetrotter, maar andere honden…die zijn dan wel weer errug spannend…dus voorlopig gaan wij lekker met zijn tweetjes op stap! Helemaal super, Pip, ik heb er zin in!
😀

 

 

BinkStaandOok deze jongen ziet het wel zitten met HUS Collin…en vice versa! Want met Bink kan je over straat, hoor… Ondanks zijn jeugdige leeftijd van slechts 15 maanden boezemt deze Berner Sennen reu met zijn indrukwekkende formaat nu al ontzag in… en laat hij zich bovendien niet gek maken. Behalve voor koekjes natuurlijk, en…HUS Collin is ruim bevoorraad! Iets zegt mij dat wij het héééél leuk gaan hebben samen, Bink! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *