Pah-pa?

TomPortretAl een tijdje hoopte ik de vader van Demi weer eens tegen te komen om te zien en horen hoe het nu met deze hond ging… Helaas hadden we tot dusverre nog geen geluk gehad, maar Gods wegen zijn ondoorgrondelijk, zo blijkt…

Afgelopen week mocht HondenUitlaatService Collin niet alleen een nieuw lid verwelkomen….het bleek hier ook nog eens te gaan om niemand minder dan…(tromgeroffel)Tom, de o zo gezochte vader van onze eigen Schotse collie Demi!! Een bizar toeval…maar wel van het leukste soort!

Met zijn imposante 13 jarige leeftijd is Tom nu zo’n beetje de Gandalf van ons beestachtige ‘wandelgenootschap’ en hoewel ouderdom doorgaans met gebreken komt is Tom, op wat lichte artritis na, nog verrassend vitaal. Ook qua uiterlijk is deze reu nog niet bepaald stoffig en versleten, maar eerder….geef maar toe….het levende bewijs dat niet alleen George Clooney er met de jaren knapper op wordt ;-P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *